Vacature PHP Developer

PHP developer vacature

Ben jij een PHP developer en op zoek naar een gave baan? Generation IT helpt jou met het vinden van dé perfecte baan. Als toonaangevende IT-agency zijn we vastbesloten om de ideale match te vinden tussen getalenteerde professionals, zoals jij, en innovatieve bedrijven. Dus, waar wacht je nog op? Vertel ons je wensen, voorkeuren en carrièredoelen!

Wat houd een baan als PHP developer in?

Een baan als PHP developer omvat verschillende verantwoordelijkheden en taken, gericht op het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties met behulp van PHP, een veelgebruikte programmeertaal voor webontwikkeling.

Softwareontwikkeling

Als PHP developer ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, testen en debuggen van code in PHP om dynamische en interactieve webapplicaties te creëren.

Frameworks en bibliotheken

Vaak werk je met PHP-frameworks zoals Laravel, Symfony of CodeIgniter om de ontwikkeling te versnellen en gestandaardiseerde oplossingen te bieden voor veelvoorkomende webontwikkelingsbehoeften.

Database-integratie

PHP developers werken vaak nauw samen met databases, zoals MySQL, PostgreSQL of MongoDB, om gegevens op te slaan, te manipuleren en op te halen voor gebruik in webapplicaties.

Front-end development

Hoewel PHP voornamelijk wordt gebruikt voor de serverzijde logica, kun je ook betrokken zijn bij front-endontwikkeling, waaronder HTML, CSS en JavaScript, om de gebruikersinterface te ontwerpen en te verbeteren.

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatie
  • Je hebt kennis van PHP
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • je analyseert graag dingen
Ben jij de PHP developer die wij zoeken? Laat ons je helpen met het vinden van dé perfecte baan!

Dé droombaan als PHP developer

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 kennis van PHP

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

Wij zijn Generation IT

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Vacature PHP developer

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie en expertise? Twijfel niet langer en stuur ons je CV en motivatiebrief vandaag nog. Generation IT staat klaar om jouw talent te ontdekken en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte baan in de IT.

Contact Opnemen Met Pepijn Van Generation It

Generation IT helpt je graag verder

Neem contact op met Pepijn

Heb je vragen over een nieuwe baan als PHP developer? Wil je meer weten over de vacature? Of wil je direct contact met ons opnemen? Wij zijn hier voor jou. Ons team is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.