Vacature Junior Software Developer Junior Software Ontwikkelaar

Junior software developer / ontwikkelaar vacature

Ben jij dé junior software developer / junior software ontwikkelaar die op zoek is naar een superleuke baan? Bij Generation IT hebben we alles in huis om jou te koppelen aan jouw perfecte job. Als dé IT-agency van dit moment, zetten we vol in op het samenbrengen van talentvolle professionals zoals jij met gave bedrijven. Dus, wat houdt je nog tegen? Vertel ons je wensen, voorkeuren en carrièredoelen!

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien als junior software developer/ontwikkelaar, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Een baan als junior software developer of junior software ontwikkelaar

Als junior software developer – ontwikkelaar sta je aan het begin van een avontuurlijke reis in de wereld van softwareontwikkeling. Jij krijgt de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en mee te werken aan innovatieve projecten die een verschil maken. Jij speelt een belangrijke rol in het creëren van softwareoplossingen die het leven van mensen vergemakkelijken en bedrijven efficiënter maken.

Je kunt rekenen op een omgeving waarin jouw input wordt gewaardeerd, diversiteit wordt omarmd, en waar je de vrijheid hebt om te experimenteren en nieuwe technologieën te verkennen. We geloven dat de beste software ontstaat in een cultuur van samenwerking en innovatie. Of je nu een passie hebt voor front-end, back-end, full-stack development, of iets daartussenin, wij hebben mogelijkheden die passen bij jouw ambities.

Een job in de IT die bij jou past

We werken samen met een breed scala aan bedrijven, van startups tot gevestigde organisaties, die op zoek zijn naar frisse talenten die willen bijdragen aan hun groei en innovatie. Deze bedrijven bieden uitdagende werkomgevingen waarin je kunt leren, groeien en je technische vaardigheden kunt verbeteren. Wanneer je via ons solliciteert, zorgen wij ervoor dat jouw profiel bij de juiste bedrijven terechtkomt.

Als je klaar bent om je carrière een boost te geven, solliciteer dan vandaag op de vacature als junior software developer / ontwikkelaar en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst in de IT! 🚀

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien als junior software developer/ontwikkelaar, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatie
  • Basiskennis van programmeertalen zoals Java, Python, C#, of JavaScript
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • Enthousiasme voor het oplossen van technische problemen

Ben jij de junior software developer / ontwikkelaar die wij zoeken? Laat ons je helpen met het vinden van dé perfecte baan! ⭐

Jouw droombaan als junior software developer

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 kennis van programmeertalen

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

Wij zijn Generation IT

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Vacature junior software developer/ontwikkelaar

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie en expertise? Twijfel niet langer en stuur ons je CV en motivatiebrief vandaag nog. Generation IT staat klaar om jouw talent te ontdekken en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte baan in de IT.

Contact Opnemen Met Pepijn Van Generation It

Generation IT helpt je graag verder

Neem contact op met Pepijn

Heb je vragen over een nieuwe baan als Junior software developer/ontwikkelaar? Wil je meer weten over de vacature? Of wil je direct contact met ons opnemen? Wij zijn hier voor jou. Ons team is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.