Vacature Junior Java Developer Generation IT

Junior Java developer / ontwikkelaar vacature

Ben jij klaar met je opleiding en op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging als Junior Java developer / Junior Java ontwikkelaar? Bij Generation IT staan wij klaar om jou te helpen bij het vinden van je droombaan. Als IT-bureau zijn wij vastbesloten om de perfecte match te maken tussen talentvolle junior professionals zoals jij en topbedrijven. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je wensen, voorkeuren en carrièredoelen zijn.

Een topbaan als junior java developer / ontwikkelaar

Een baan als junior Java developer / ontwikkelaar houdt in dat je betrokken bent bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen en -systemen met behulp van de programmeertaal Java. Als junior Java developer of junior Java ontwikkelaar werk je onder begeleiding van meer ervaren ontwikkelaars en neem je deel aan verschillende fasen van de softwareontwikkelingscyclus, zoals het opstellen van specificaties, het schrijven van code, het testen van software en het implementeren van oplossingen.

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatie
  • Basiskennis van Java
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • je analyseert graag dingen

Ben jij dé junior java developer / ontwikkelaar die wij zoeken? Laat Generation IT jou helpen met het vinden van je droombaan en neem direct contact op!

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €3.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Taken van een junior Java developer / ontwikkelaar

Je taken kunnen onder meer bestaan uit het analyseren van gebruikersbehoeften, het ontwerpen van softwarearchitectuur, het schrijven van goed gestructureerde en goed gedocumenteerde code, het oplossen van technische problemen en het samenwerken met andere teamleden om projectdoelstellingen te behalen. Als junior Java developer heb je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen het vakgebied. Het is een uitdagende en dynamische rol waarbij je continu leert en bijdraagt aan de ontwikkeling van innovatieve softwareoplossingen. 🚀

Dé droombaan als Junior Java developer

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 Basiskennis van Java

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

🍾 Gave events georganiseerd door ons

Wij zijn Generation IT

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Wij vinden de ideale match voor jou

Bij Generation IT begrijpen we dat Junior Java-ontwikkelaars en Junior Java-developers op zoek zijn naar meer dan alleen een baan. Wij richten ons daarop door:

😊 Technische uitdagingen en innovatie: Werk aan complexe en uitdagende projecten met de nieuwste technologieën en frameworks.
📚 Loopbaanontwikkeling: Profiteer van mogelijkheden voor professionele groei, trainingen en conferenties om je vaardigheden actueel te houden.
🤝 Bedrijfscultuur: Ervaar een collaboratieve en ondersteunende werkomgeving waar je bijdragen worden gewaardeerd.
🏡 Werk-privébalans: Geniet van flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken voor een gezonde werkdruk.
💰 Salaris en voordelen: Ontvang competitieve salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en verzekeringen.

Bij Generation IT zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen in een omgeving die het beste bij jou past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de perfecte match voor jou vinden.

Generation It Matched Java Develoepers En Ontwikkelaars Met Bedrijven

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Klaar om te starten als java junior developer / ontwikkelaar?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij zin om te werken in een team vol passie en expertise? Wacht dan niet langer en stuur ons direct je CV en motivatiebrief. Bij Generation IT staan wij klaar om jouw talent te ontdekken en je te ondersteunen op je pad naar de perfecte baan in de IT-sector.

Contact Opnemen Met Pepijn Van Generation It

Generation IT helpt je graag verder

Neem contact op met Pepijn

Heb je vragen over een nieuwe baan als junior java developer of junior java ontwikkelaar? Wil je meer weten over de vacature? Of wil je direct contact met ons opnemen? Wij zijn hier voor jou. Ons team is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.