Vacature Java Developer Java Ontwikkelaar

Java developer / ontwikkelaar vacature

Ben jij een Java developer / Java ontwikkelaar die op zoek is naar een gave nieuwe uitdaging? Bij Generation IT helpen wij jou bij het vinden van je droombaan. Als toonaangevende IT-agency zijn wij vastbesloten om de ideale match te vinden tussen getalenteerde professionals zoals jij en innovatieve bedrijven. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je wensen, voorkeuren en carrièredoelen zijn.

Wat houd een baan als java developer of Java ontwikkelaar in?

Een baan als Java developer / ontwikkelaar houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van Java-gebaseerde applicaties. Dit kan bijvoorbeeld gaan om webapplicaties, mobiele apps of software voor embedded systemen. Als Java developer of ontwikkelaar werk je vaak in een team van andere developers, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor het hele ontwikkelproces: van het schrijven van code tot aan het testen en implementeren van de applicatie.

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatie
  • Kennis van Java
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • je analyseert graag dingen

Ben jij dé java developer / ontwikkelaar die wij zoeken? Laat Generation IT jou helpen met het vinden van je droombaan en neem direct contact op!

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Vaarigheden Java developer/ontwikkelaar

Natuurlijk moet je uitgebreide kennis hebben van Java en gerelateerde frameworks zoals Spring of Hibernate, maar daarnaast zijn er ook andere belangrijke vaardigheden die van pas komen in deze functie. Denk bijvoorbeeld aan probleemoplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en een goed analytisch vermogen. Het is ook belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de IT-wereld, zodat je altijd up-to-date bent met je kennis. 🚀

Dé droombaan als Java developer / ontwikkelaar

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 Kennis van Java

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

🍾 Gave events georganiseerd door ons

Wij zijn Generation IT

Wij vinden de ideale match voor jou

Wij begrijpen dat Java-ontwikkelaars en Java-developers op zoek zijn naar meer dan alleen een baan. Bij Generation IT richten we ons op:

😊 Technische uitdagingen en innovatie: Werk aan complexe en uitdagende projecten met de nieuwste technologieën en frameworks.
📚 Loopbaanontwikkeling: We bieden mogelijkheden voor professionele groei, trainingen en conferenties om je vaardigheden up-to-date te houden.
🤝 Bedrijfscultuur: Vind een collaboratieve en ondersteunende werkomgeving waar je gewaardeerd wordt voor je bijdragen.
🏡 Werk-privébalans: Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken zorgen voor een gezonde werkdruk.
💰 Salaris en voordelen: Competitieve salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en verzekeringen.

Bij Generation IT doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Neem vandaag nog contact met ons op en wij vinden de perfecte match voor jou

Generation It Matched Java Develoepers En Ontwikkelaars Met Bedrijven

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Klaar om te starten als java developer of Java ontwikkelaar?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij zin om te werken in een team vol passie en expertise? Wacht dan niet langer en stuur ons direct je CV en motivatiebrief. Bij Generation IT staan wij klaar om jouw talent te ontdekken en je te ondersteunen op je pad naar de perfecte baan in de IT-sector.

Contact Opnemen Met Pepijn Van Generation It

Generation IT helpt je graag verder

Neem contact op met Pepijn

Heb je vragen over een nieuwe baan als java developer / ontwikkelaar? Wil je meer weten over de vacature? Of wil je direct contact met ons opnemen? Wij zijn hier voor jou. Ons team is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.