Vacature Java Backend Developer

Java backend developer vacature

Ben jij een gepassioneerde Java Backend Developer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich richt op innovatieve en uitdagende oplossingen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Bij Generation IT helpen we jou de ideale match te vinden. 

We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, nieuwe technologieën te leren, en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van diverse bedrijven. Sluit je aan bij ons en maak deel uit van een bedrijf dat jouw groei en succes centraal stelt.

Wat houd een baan als java backend developer in?

Als Java Backend Developer ben jij de expert die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderhouden van de achterkant van apps en systemen. Dit houdt in: code schrijven, testen en debuggen, integreren met front-end systemen en databases, en technische documentatie leveren. Je werkt samen met een team van andere developers, maar kunt ook zelfstandig projecten oppakken. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van bestaande systemen.

Een rol als Java Backend Developer is uitdagend en biedt volop kansen om jezelf technisch verder te ontwikkelen. Je werkt met moderne tools en technologieën, en krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten voor verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren. Met deze job kun je echt een verschil maken en je skills naar een hoger niveau tillen. Klinkt goed, toch?

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatie
  • Kennis van Java
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • je analyseert graag dingen

Ben jij dé backend java developer die wij zoeken? Laat Generation IT jou helpen met het vinden van je droombaan en neem direct contact op!

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Java developer backend vaardigheden

Naast ervaring met Java development en specifieke technische vaardigheden, zijn er ook andere kwaliteiten die van essentieel belang zijn voor een succesvolle Java Backend Developer:

Emoticon van het vinkje Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen
Emoticon van het vinkje Goede communicatieve vaardigheden om te kunnen samenwerken met andere teamleden en klanten
Emoticon van het vinkje Een proactieve houding en bereidheid om continu te blijven leren en verbeteren
Emoticon van het vinkje Stressbestendigheid, aangezien je werkt aan verschillende projecten onder strakke deadlines

Door deze kwaliteiten te combineren met jouw technische expertise, kun je uitgroeien tot een waardevolle en gewaardeerde Java Backend Developer.

Dé droombaan als Backend Java developer

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 Kennis van Java

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

🍾 Gave events georganiseerd door ons

Wij zijn Generation IT

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Klaar om te starten als Backend java developer?

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb jij het enthousiasme en de knowhow om deel uit te maken van een toegewijd team? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatiebrief. Bij Generation IT staan wij te popelen om jouw talent te ontdekken en je te begeleiden op weg naar de ideale job in de IT-sector.

Contact Opnemen Met Pepijn Van Generation It

Generation IT helpt je graag verder

Neem contact op met Pepijn

Heb je vragen over een nieuwe baan als java backend developer? Wil je meer weten over de vacature? Of wil je direct contact met ons opnemen? Wij zijn hier voor jou. Ons team is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.