Data engineer vacature

Ben jij een data engineer die op zoek is naar een gave nieuwe uitdaging? Bij Generation IT helpen wij jou bij het vinden van je droombaan. Als toonaangevende IT-agency zijn wij vastbesloten om de ideale match te vinden tussen getalenteerde professionals zoals jij en innovatieve bedrijven. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je wensen, voorkeuren en carrièredoelen zijn.

Wat houd een baan als Data engineer in?

Een baan als data engineer houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren van gegevensinfrastructuren en -systemen. Je bent betrokken bij elke fase van de levenscyclus van gegevens, van verzameling tot analyse en rapportage.

Daarom is dit een topbaan

Je krijgt de kans om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een professional team dat innovatie en succes nastreeft.

💸 Een passend salaris op basis van jouw ervaring tussen de €2.800 en €5.500 per maand

🚀 Toegang tot een persoonlijke coach en opleidingsbudget

💻 Een hybride werkomgeving

😎 Direct een contract voor onbepaalde tijd

Data engineer vaardigheden

Natuurlijk moet je uitgebreide kennis hebben van Python en Power BI maar daarnaast zijn er ook andere belangrijke vaardigheden die van pas komen in deze functie. Denk bijvoorbeeld aan probleemoplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en een goed analytisch vermogen. Het is ook belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de IT-wereld, zodat je altijd up-to-date bent met je kennis.

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT/Informatica
  • Kennis van Python en Power BI
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een proactieve houding
  • je analyseert graag dingen

Ben jij dé data engineer die wij zoeken? Laat Generation IT jou helpen met het vinden van je droombaan en neem direct contact op!

Hoogwaardige Young Software Professionals

Dé droombaan als data engineer

Jij bent

🚀 Proactief

😃 Een analytisch persoon met communicatieve skills

🔐 kennis van Power BI en Python

🎓Je bezit over een HBO- of WO werk- en denkniveau

Skills

 📸 Je kunt zelfstandig werken

💡Je kunt geordend en gestructureerd werken

🧑‍🤝‍🧑 Je bent een teamplayer

✍️ Je hebt doorzettingsvermogen

🫵🏼 Je wil altijd het beste uit jezelf halen

Jouw playground

✍️ Direct een contract voor onbepaalde tijd

🚗 Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer of een volledige ov-vergoeding

🧓🏼 Pensioensopbouw

📢 €1.000 aan opleidingsbudget en toegang tot een persoonlijke coach

🍾 Gave events georganiseerd door ons

Wij zijn Generation IT

Wie is Generation IT?

Generation IT is een IT-agency voor professionals in de software development. Wij zijn begonnen in 2020 omdat we merkten dat developers tegen een aantal dingen aanliepen op werkgebied zoals; een te hoge werkdruk en niet de vrijheid, autonomie en waardering voelen op werk die jullie nodig hebben. Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat.

Werkwijze Generation IT?

Generation IT staat voor het verbinden van softwareontwikkelaars met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Ons doel is om voor jou een baan in de IT-sector te scoren waar jij happy van wordt. Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom.

Klaar om te starten als Data engineer?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij zin om te werken in een team vol passie en expertise? Wacht dan niet langer en stuur ons direct je CV en motivatiebrief. Bij Generation IT staan wij klaar om jouw talent te ontdekken en je te ondersteunen op je pad naar de perfecte baan in de IT-sector.

Wil jij nog meer weten over deze data vacature?