Baan Software Developer

Verleg grenzen Bouw legendes

Afgestudeerd aan het hbo of wo? En ga je voor een carrière in de IT? Via Generation IT vind je jouw ideale baan en leer je ondertussen alles dat je nodig hebt om je toekomst vorm te geven. Wij duiken samen met jou de diepte in, zodat je nooit alleen staat in deze belangrijke stappen van je carrière.

;

Bouw aan je carrière

VR, software developers

Hoe zie jij je toekomst voor je? Wij geloven dat gelukkig zijn op je werk één van de belangrijkste factoren is om gemotiveerd en gepassioneerd aan de slag te gaan. Dat willen wij bereiken door middel van een groot netwerk en een coach die voor je klaar staat. 

Bij ons geloven we in de kracht van technologie en programmeren. De mogelijkheden die softwareontwikkeling biedt, zijn werkelijk grenzeloos. Het stelt mensen in staat om hun creativiteit te uiten, complexe problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bouwen die de wereld om ons heen transformeren.

Door te luisteren en in gesprek met jou te gaan, komen we achter jouw wensen en behoeftes en zorgen we er samen voor dat jij elke ochtend denkt “Yes, we mogen weer!”

Wat kan je verwachten

Generation IT werkt gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling om je tot een hoger niveau te brengen in je carrière.

Aan de hand van jouw persoonlijkheid, achtergrond en ambities bespreken we samen wat jouw doelen zijn en de bijbehorende stappen die hiervoor nodig zijn. Vervolgens gaan we in ons brede netwerk op zoek naar een organisatie waarin jij het beste tot je recht komt en waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

de Juiste match

Wij werken samen met meer dan 300 bedrijven. Wij kunnen dus garanderen dat jij een plek vindt waar jij je thuis voelt. Geef dus vooral aan waar jij naar op zoek bent.

Salaris boven marktconform

Wij bieden een goed salaris en chille arbeidsvoorwaarden aan. Zo krijg je van ons een opleidingsbudget ter waarde van 1500,-.

persoonlijke coaching

Naast een opleidingsbudget krijgt elke software developer bij ons een persoonlijke coach toegewezen. Mocht je ergens tegenaanlopen, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Evenementen

We vinden het ook belangrijk om samen leuke activiteiten te ondernemen en te ontspannen door plezier te maken. Zo ontstaat er een hechte groep die van elkaar leert én samen plezier beleeft. 

Code your way to happiness

CHECK OF JIJ EEN MATCH BENT MET GENERATION IT

Vul de marktwaarde tool in

Het invullen duurt maar twee minuten en het vergroot de kans op een gave baan als software developer of als andere IT-professional.

VOOR EEN PERSOONLIJK ANTWOORD

Neem contact op met Generation IT

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waar ga ik aan de slag?

Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom. Na een adviesgesprek met één van onze salesmannen, ga je bij verschillende bedrijven op gesprek om te kijken welke het beste bij je past! Je kiest vervolgens zelf welk bedrijf dat volgens jou geworden is. Als de wederzijdse klik er is, kun je van start bij jouw nieuwe club!

Waarom zou ik voor Generation IT kiezen?

Generation IT wil dat jij gelukkig bent met je baan. We begrijpen dat je hier immers een aanzienlijk deel van je week aan besteedt. Of je nu liever op kantoor werkt of vanuit huis, bij ons vind je flexibele bedrijven die aan jouw behoeftes voldoen. Jouw specifieke wensen zijn van groot belang voor ons, dus laat het ons vooral weten. Onze organisatie hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht en coaching, omdat we willen dat jij het beste uit jezelf haalt. Bovendien bieden we aantrekkelijke salarissen en arbeidsvoorwaarden aan, want dat is ook belangrijk. 

Hoe werkt Generation IT?

Generation IT is een gezellige organisatie met de juiste expertise voor jonge software developers. Wij zetten ons in voor de werkgeluk van onze medewerkers en waar persoonlijke groei/contact, autonomie, waardering en vrijheid centraal staan. Wij verbinden developers met de juiste kansen, zodat jij volledig op je plek zit. 

Wij werken door middel van detachering. Dit betekent dat we jou als software developer plaatsen bij een bedrijf dat aansluit bij jouw behoeftes en wensen. Na een jaar krijgt het bedrijf de mogelijkheid om jou over te nemen.

Hoe solliciteer ik?

Enthousiast geworden? Mega leuk! Wij hebben speciaal voor jou een marktwaarde tool ontwikkelt, die jij kan invullen op onze website. Dit duurt maximaal drie minuten en daarna neemt Generation IT contact met jou op.