Vacature Recruiter

Vacature recruiter

Ben jij een gedreven persoon die zich niet langer tevreden stelt met het volgen van de laatste trends, maar zelf wil bijdragen aan de razendsnelle evolutie van technologie? Lees dan snel verder!

Samen met een bevlogen team werk je bij ons aan het vormgeven van een nieuw geluid in de wereld van arbeidsbemiddeling. Welkom bij Generation IT, waarbij wij ons voornamelijk richten op het ondersteunen van de generatie Z die zich verder willen ontwikkelen als software developer. 

werken bij Generation IT

Wat bieden wij?

💸 €2.500 en €3.500 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je werkervaring

✍🏽 Een contract voor onbepaalde tijd

🚀 Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto, een mooie bonusregeling, pensioenopbouw & vakantiegeld

💻 Hybride werken

😎 Een heel gezellig team en leuke uitjes!

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Niet bang om de telefoon op te nemen, Enige ervaring in cold-calling is een prÉ
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden
  • Je hebt een proactieve houding
  • JE HEBT Oprechte interesse in mensen en wat hen motiveert en beweegt

WIE IS GENERATION IT?

Generation IT is een IT-agency die young software developers helpt aan gave banen met een goed salaris en fijne arbeidsvoorwaarden. Wij focussen ons hierbij op theoretisch opgeleid talent (HBO/WO) met een afgeronde studie in de richting van development. Als een vooruitstrevend IT-agency voor young professional software developers, stimuleren we groei en ontwikkeling door middel van toegewijde tools en een ruim opleidingsbudget.

Door middel van een persoonlijk intakegesprek brengt recruitment de wensen en behoeftes van developers in kaart. Vervolgens gaat de sales-afdeling aan de slag om kennismakingsgesprekken te regelen bij bedrijven om de developer voor te stellen.

 A DAY IN THE LIFE OF

Je dag begint ontspannen thuis of op kantoor met een cappuccino of een simpel kopje koffie. Je leest het laatste recruitment nieuws, beantwoord je LinkedInberichtjes die je gisteren na werktijd nog hebt ontvangen en werpt een blik op je dagelijkse to-do lijstje.

Vandaag staat er een belmiddag op het programma en heb je twee intakes die potentiële kandidaten zijn voor Gen IT. Daarnaast heb je ruimte geblokt vandaag om aan de slag te gaan met het organiseren van een gaaf game-event voor alle medewerkers.