Over ons

De spelers van Generation IT

Ontmoet Generation IT: waar we niet alleen legendes creëren in de IT-wereld, maar ook voornamelijk junior/medior software developers de mogelijkheid bieden om hun professionele potententie volledig te benutten. Als een vooruitstrevend IT-agency voor IT- professionals, stimuleren we groei en ontwikkeling door middel van toegewijde tools en een ruim opleidingsbudget.

;
Bart Versteeg, Generation IT, vergadering, eerste baan in de IT of software development

Belofte vanuit ons

Generation IT staat voor het verbinden van developers en andere IT-professionals met de juiste kansen. Wij zijn een gezellige organisatie en beschikken over de juiste expertise om jou op een plek te krijgen waar jij je echt thuis voelt. Jouw wensen staan bij ons voorop.

Als IT-agency zetten wij ons in voor werkgeluk van onze medewerkers, waar persoonlijke groei/contact, autonomie, waardering en vrijheid centraal staan. Wij verbinden developers met de juiste kansen, zodat jij volledig op je plek zit. Generation IT helpt jou bij deze belangrijke stappen in je carrière. 

Generation It, Werken Bij It Agency, Detachering, Software Developers

Onze missie

Generation IT wil verwachtingen overtreffen van zowel software developers met 0-7 jaar werkervaring als opdrachtgevers. Dit willen we doen door middel van een concrete aanpak die gericht is op impact en groei en waarbij de mens centraal staat.

Generation It, Werken Bij It Agency, Detachering, Software Developers
Lisanne de Jager, Generation IT, software development

Jij bent de nieuwe generatie

Bij Generation IT geloven we in de kracht van de nieuwe generatie getalenteerde software developers. We zijn gepassioneerd om jouw potentieel te ontdekken, te stimuleren en te begeleiden op jouw weg naar succes.

Jij bent namelijk de nieuwe generatie, die hard nodig is in deze digitale wereld. Laten we samen een boost geven aan de eerste stappen in je carrière en sluit je aan bij Generation IT. Alles in het proces draait uiteindelijk om jouw wensen en behoeftes, zodat we jou op een plek krijgen waarbij jij je thuis voelt.

Code your way to happiness

Bij onze IT-agency gaan we verder dan grenzen verleggen. Met passie en innovatie veranderen we het speelveld en creëren we samen een digitale revolutie. Hierbij staat het plezier van werken voorop. Samen met de spelers van technologie creëren we de makers van de toekomst –

“WE CREATE LEGENDS”

Sfeerimpressie

Jaar ervaring op de IT-markt

Young professionals helpen we per jaar aan hun droombaan

%

Van de developers is tevreden bij Generation IT

Klanten & partners

Ons IT-agency team

CEO & Oprichter

Bart Versteeg

Bart gelooft sterk in de kracht van technologie om de wereld te transformeren. De jongere generatie is hierin de toekomst.

Sales manager

Tim Stienen

1 van Tim zijn talenten is zijn vermogen om relaties te koesteren en te onderhouden. Samenwerken met Tim betekent daardoor dat elke partij zich gehoord en begrepen voelt.

Senior sales

Jeroen van Ierssel

Jeroen is altijd in contact met de leukste, tofste en mooiste bedrijven in Nederland binnen de software development. Vanuit hier kan hij schakelen met developers om ze op de juiste plekken te krijgen waar iedereen happy van wordt.

HR MANAGER

Manolya Cali - Ozkiyikci

Manolya vindt het belangrijk om te zorgen voor een gezonde work-life balance, professionele groei en een inclusieve bedrijfscultuur waarin iedereen wordt gewaardeerd.

Sales consultant

Mathijs Vesteegh

Mathijs slaat de brug tussen jonge getalenteerde software developers en het bedrijfsleven. Het leukste vindt hij dat je hiermee een positieve impact kan hebben op iemand zijn werkplezier.

Sales consultant

Friso Smits

Met Friso zijn vastberadenheid en enthousiasme zorgt hij voor een goede match tussen bedrijven en software developers.

Recruitment professional

Gülçin Demir

Gülçin vindt in contact zijn met mensen het leukste wat er is. Ze gaat in gesprek met young software developers en houdt zich bezig met employer branding en events.

Marketing Communicatie

Lisanne de Jager

Lisanne is verantwoordelijk voor de marketing -en communicatie-uitingen van Generation IT. Met haar creatieve ideeën begint ze elke dag met veel plezier aan haar dag, mede door het gezellige team van Generation IT

Finance

Bas de Wit

Bas zorgt ervoor dat de finaciële operaties soepel verlopen. Zijn betrokkenheid bij detail en zijn nauwkeurigheid dragen bij aan een betrouwbare financiële basis voor Generation IT.

Sales consultant

Pepijn Ghering

Pepijn begrijpt dat elk bedrijf anders is en streeft ernaar om developers te koppelen met gave bedrijven.

Sales consultant

Bas van de Woestijne

Met de klant in het middelpunt, zorgt Bas ervoor dat de vaardigheden en kennis van software developers op de juiste plek terecht komen.

Jij binnenkort?

Zie jij jezelf hier ook wel tussen staan?

Stuur ons dan een berichtje!

What are you waiting for?