Bedrijven

Verander het speelveld

Ontgrendel het potentieel van jouw bedrijf en maak gebruik van onze IT-detachering service voor junior software developers. Bij ons geloven we dat gelukkige werknemers de drijvende kracht zijn achter succesvolle bedrijven. Wij investeren daarom ook graag in langdurige relaties met onze klanten, omdat we geloven dat samenwerking en vertrouwen de sleutel zijn tot groei.

Klanten & partners

ONZE WERKWIJZE

Generation IT biedt de perfecte oplossing voor developers die er zeker van willen zijn dat ze een leuke uitdagende baan hebben. Met onze gespecialiseerde expertise in IT-detachering, nemen we het zware werk van werving en selectie uit handen van bedrijven. 

Wanneer je kiest voor onze detacheringsservice, krijg je toegang tot een pool van talentvolle junior software developers, klaar om jouw bedrijf te versterken voor een volledig jaar. Onze recruitmentexperts zorgen voor een grondige screening, waarbij we de best passende kandidaten selecteren die naadloos in jouw team passen.

Onze software developers blinken niet alleen uit in technische vaardigheden, maar hebben ook de juiste mindset om zich snel aan te passen aan jouw bedrijfscultuur en uitdagingen. Dit betekent dat je vanaf dag één een waardevolle toevoeging aan je team hebt, zonder lange inwerkperiodes.

  

     KLANTEN & PARTNERs

HOE WIJ JOU ALS BEDRIJF HELPEN

GEEN RECRUITMENT-ZORGEN MEER

Op zoek naar een young professional software developer? Generation IT heeft ze voor je klaarstaan. Met onze unieke aanpak en jarenlange ervaring in detachering, nemen we alle recruitment-zorgen uit handen van bedrijven.

TALENT WAT BIJ JOUW BEDRIJF PAST

We begrijpen dat het vinden van de juiste IT-professionals een tijdrovend en uitdagend proces kan zijn. Daarom hebben we een pool van getalenteerde en gemotiveerde junior software developers die klaar zijn om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan.

STIMULATIE VAN DE GROEI VAN junior SOFTWARE DEVELOPERS

We bieden developers de juiste begeleiding met passende faciliteiten zoals coaching en een opleidingsbudget. Hierbij is alles gericht op ontwikkeling. Beter worden is bij ons belangrijker dan goed zijn.

WIJ WERKEN DOOR MIDDEL VAN IT-DETACHERING

Door een jaar lang te detacheren, bieden we jouw bedrijf de flexibiliteit om te profiteren van startende software developers  met de kans om de developer na een jaar zelf in dienst te nemen. 

 

KIES VOOR GENERATION IT

En ontdek hoe onze IT-detachering voor een jaar jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan tillen. Geen gedoe meer, alleen hoogwaardige young software professionals die een aanwinst zijn voor jouw bedrijf.

Door een jaar lang te detacheren, bieden we jouw bedrijf de flexibiliteit om te profiteren van startende software developers met de kans om de developer na een jaar zelf in dienst te nemen. Of het nu gaat om een project, het opschalen van je team, of het invullen van specifieke expertise, wij staan voor je klaar.

Op zoek naar een young professional software developer?