Ervaring van een developer

door | 20 feb,2024 | Ervaringen

Leestijd: 2 minuten

Het vinden van een eerste baan vlak na de studie kan een grote uitdaging zijn. Zoveel bedrijven om uit te kiezen met allemaal verschillende eisen.

“En wat wil ik dan eigenlijk? Werken bij een groot bedrijf? Of juist een kleine? Wat voor soort bedrijfscultuur past bij mij? En wat voor soort werk wil ik eigenlijk doen?”

Generation IT heeft mij geholpen met het beantwoorden van al deze vragen en meer. Samen met een coach ben ik op zoek gegaan naar wat ik belangrijk vind in een baan. Vlak daarna hadden ze een gepaste werkplek voor me gevonden, 1 waar ik met veel plezier heb gewerkt.

Desondanks een mooie werkplek, vond ik mijn eerste baan een grote uitdaging. Er veranderde namelijk veel tussen doordat ik het studentenleven inruilde voor het werkleven. Ik vond het hierdoor best lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

“Hoe hou ik bijvoorbeeld genoeg tijd voor mijn familie en vrienden over? En waar vind ik de tijd om de dingen gedaan te krijgen die ik buiten mijn werk om doen moet?” Ook hier hebben mijn coaches me ook goed bij geholpen!

Ik heb zelf een hele fijne ervaring gehad met Generation IT. Onder begeleiding van eerst Jelle Henssen en daarna Friso Smits heb ik veel geleerd en heb ik een goede start kunnen maken aan mijn carrière. 

Max Hendriks

CHECK OF JIJ EEN MATCH BENT MET GENERATION IT

Vul de marktwaarde tool in

Het invullen duurt maar twee minuten en het vergroot de kans op een gave baan als software developer.

Code your way to happiness

Recente Blogs

Financial Planning 12

Vul de marktwaardetool in

Check of jij een match bent met Generation It

Ontdek jouw marktwaarde en jouw match met Generation IT door onze marktwaardetool in te vullen. Door deze tool in te vullen, krijg je inzicht in de waarde van jouw vaardigheden en ervaring in de huidige IT-markt. Dit brengt je niet alleen dichter bij het vinden van jouw ideale baan, maar geeft je ook inzicht in hoe je presteert ten opzichte van anderen in jouw vakgebied. Het proces is eenvoudig en volledig vertrouwelijk. Jouw antwoorden geven ons de informatie die we nodig hebben om jouw marktwaarde te bepalen en de best passende kansen te vinden. Neem die twee minuten de tijd; het kan jouw carrière een enorme boost geven.

Financial Planning 12