Persoonlijk contact

Stel jouw vraag

Voor als je vragen hebt, meer informatie wilt ontvangen of gewoon met Generation IT in contact wilt komen.

Ons team staat klaar om je te voorzien van de benodigde informatie en om eventuele vragen te beantwoorden. We geloven in een persoonlijke benadering en streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden.

;

Stel hier je vraag

Plan je route naar Generation IT

Kom eens langs op één van onze kantoren in Den Bosch of Amsterdam.

DEN BOSCH

AMSTERDAM

Meest gestelde vragen

Waar ga ik aan de slag?

Door goed naar je te luisteren, weten we welke bedrijven uit ons ruim 300+ klantenbestand goed bij jouw wensen aansluiten en andersom. Na een adviesgesprek met één van onze salesmannen, ga je bij verschillende bedrijven op gesprek om te kijken welke het beste bij je past! Je kiest vervolgens zelf welk bedrijf dat volgens jou geworden is. Als de wederzijdse klik er is, kun je van start bij jouw nieuwe club!

Waarom zou ik voor Generation IT kiezen?

Generation IT wil dat jij gelukkig bent met je baan. We begrijpen dat je hier immers een aanzienlijk deel van je week aan besteedt. Of je nu liever op kantoor werkt of vanuit huis, bij ons vind je flexibele bedrijven die aan jouw behoeftes voldoen. Jouw specifieke wensen zijn van groot belang voor ons, dus laat het ons vooral weten. Onze organisatie hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht en coaching, omdat we willen dat jij het beste uit jezelf haalt. Bovendien bieden we aantrekkelijke salarissen en arbeidsvoorwaarden aan, want dat is ook belangrijk. 

Hoe werkt Generation IT?

Generation IT is een gezellige organisatie met de juiste expertise voor jonge software developers. Wij zetten ons in voor de werkgeluk van onze medewerkers en waar persoonlijke groei/contact, autonomie, waardering en vrijheid centraal staan. De organisatie verbindt developers met de juiste kansen, zodat jij volledig op je plek zit. 

Wij werken door middel van detachering. Dit betekent dat we jou als software developer plaatsen bij een bedrijf die aansluit bij jouw behoeftes en wensen. Na een jaar krijgt het bedrijf de mogelijkheid om jou over te nemen.

Hoe solliciteer ik?

Enthousiast geworden? Mega leuk! Wij hebben speciaal voor jou een marktwaarde tool ontwikkelt, die jij kan invullen op onze website. Dit duurt maximaal drie minuten en daarna neemt Generation IT contact met jou op.